Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Συγκλονιστική αποκάλυψη 40 χρόνια μετά - Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που τυφλώθηκε η Mary Ingalls!

Tην πραγματικά, ιδιαίτερη είδηση, δημοσίευσε σήμερα το Cnn, και αποκαλύπτει 40 χρόνια μετά τα γυρίσματα της  δημοφιλούς τηλεοπτικής σειρ... thumbnail 1 summary
Tην πραγματικά, ιδιαίτερη είδηση, δημοσίευσε σήμερα το Cnn, και αποκαλύπτει 40 χρόνια μετά τα γυρίσματα της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Το μικρό σπίτι στο Λιβάδι» ποιος είναι  ο πραγματικός λόγος που τυφλώθηκε η μεγάλη κόρη της οικογένειας Ιngalls, Mary!
Είτε είσαι πάνω από 40 είτε κάτω από 30 σίγουρα θα έχεις ακούσει ή θα έχει δει (σε επανάληψη) τη διάσημη τηλεοπτική σειρά που είχε κάνει τεράστια επιτυχία.
Μέχρι τώρα λοιπόν ξέραμε ότι η Μαίρη, τυφλώθηκε από οστρακιά, σύμφωνα πάντα με το σενάριο. Μια ομάδα ερευνητών όμως – που προφανως όταν ήταν παιδιά, έβλεπαν το σήριαλ – έψαξε το θέμα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι με την οστρακιά δεν μπορεί κάποιος να τυφλωθεί μόνινα.
Ο δόκτωρ  Beth Tarinι μιλούσε για την οστρακιά και την τύφλωση φέρνοντας ως παράδειγμα την ηρωίδα του σήριαλ, αλλά οι συνάδελφοί του είχαν σημαντικές αντιρρήσεις…
Κατόπιν έρευνας που έγινε προκύπτει ότι ο πραγματικός λόγος που θα … μπορούσε να έχει τυφλωθεί η Mary ήταν ιογενής μηνιγγίτιδα!
Πηγή: tonwtiko.com