Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Η τραγική συνομιλία του υποστράτηγου Τζανιδάκη με τους συγγενείς του πριν το δυστύχημα!Σύμπτωση ή διαίσθηση;

Απίστευτες λεπτομέρειες για το εορταστικό γεύμα της οικογένειας Τζανιδάκη έρχονται στο φως λίγες μόλις ώρες μετά τον αναπάντεχο χαμό το... thumbnail 1 summary
Απίστευτες λεπτομέρειες για το εορταστικό γεύμα της οικογένειας Τζανιδάκη έρχονται στο φως λίγες μόλις ώρες μετά τον αναπάντεχο χαμό του Κρητικού υποστράτηγου, που έχασε τη ζωή του στη συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Ελασσόνα.
Ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης τη Δευτέρα του Πάσχα βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ρέθυμνο για να γιορτάσει μαζί με την οικογένειά του.
Πριν το μεσημεριανό εορταστικό τραπέζι επισκέφθηκε τον τάφο του πατέρα του στο νεκροταφείο της Ελεύθερνας. Επιστρέφοντας στο εορταστικό τραπέζι παρήγγειλε στη σύζυγό του, όταν πεθάνει να ταφεί στον τόπο του.
Μάλιστα ο υποστράτηγος ρωτούσε έναν ξάδερφό του, πού πρέπει να αποταθεί για την αγορά ταφοπεδίου στο κοιμητήριο, προκειμένου η ταφή του να γίνει εκεί.
Σύμπτωση ή διαίσθηση, κανείς δεν θα μάθει, αφού ο άτυχος Ιωάννης Τζανιδάκης 48 ώρες μετά έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο τύπου Χιούι στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.
Πάντως η τελευταία του επιθυμία θα πραγματοποιηθεί αφού η κηδεία του θα γίνει αύριο στη γενέτειρά του. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή στις 18.00 το απόγευμα στην Ελεύθερνα.
flashnews.gr