Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

Έρχεται χιονιάς στη Δυτική Μακεδονία - Πού και πότε θα χιονίσει - Οι τελευταίες προβλέψεις

Κύμα κακοκαιρίας με κύρια χαρακτηριστικά τις καταιγίδες, τις χιονοπτώσεις και την πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από αύριο, Παρασκευή... thumbnail 1 summary
Κύμα κακοκαιρίας με κύρια χαρακτηριστικά τις καταιγίδες, τις χιονοπτώσεις και την πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από αύριο, Παρασκευή, στη Δυτική Μακεδονία, σύμφωνα με όλες τις τελευταίες προβλέψεις των sites πρόγνωσης καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, χιονοπτώσεις αναμένονται το Σάββατο και μέσα στην πόλη της Κοζάνης, ενώ στα “λευκά” θα ντυθούν όλα τα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας.

Το www.weather.com προβλέπει περισσότερες χιονοπτώσεις τη Δευτέρα σε ολόκληρη, σχεδόν, τη Δυτική Μακεδονία και μέσα στις πόλεις της Κοζάνης και της Πτολεμαϊδας, με το θερμόμετρο να πέφτει και κάτω από το μηδέν, χωρίς, ωστόσο, να θυμίζει σε καμία περίπτωση την αντίστοιχη περίοδο του περυσινού, φοβερου χειμώνα.

Ως προς την ένταση των χιονοπτώσεων, αυτή δε διαφαίνεται, προς το παρόν, σημαντική, με το weather.com να κάνει λόγο για 3-4 εκατοστά.

Χιονοπτώσεις από το Σάββατο προβλέπει το site www.kairos.gr και μέσα στην Κοζάνη, ενώ λιγότερες χιονοπτώσεις στη Δυτική Μακεδοία προβλέπει, μέχρι και σήμερα το απόγευμα τουλάχιστον, το Σύστημα “Ποσειδών”.

To δημοφιλές www.meteo.gr προβλέπει χιονόνερο το Σάββατο για την Κοζάνη, ασθενή χιονόπτωση την Κυριακή και χιονόπτωση το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας.

Πιο έντονη χιονόπτωση προβλέπει για την Πτολεμαϊδα, από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και το μεσημέρι της ερχόμενς Δευτέρας.

Τις επόμενες ώρες, πάντως, αναμένεται και το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ, αλλά και οι περισσότερο επικαιροποιημενες προβλέψεις.

από Kozanimedia.gr