Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Συγκινεί ο Νίκος Μητρετώδης πατέρας του Άγγελου: «Τα παιδιά μας είναι τα περήφανα παιδιά όλης της Ελλάδας» (Βίντεο)

«Τα παιδιά δεν είναι μόνο δικά μας. Είναι τα περήφανα παδιά όλης της Ελλάδας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νικόλαος Μητρετώδης, ο πατέρας τ... thumbnail 1 summary
«Τα παιδιά δεν είναι μόνο δικά μας. Είναι τα περήφανα παδιά όλης της Ελλάδας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νικόλαος Μητρετώδης, ο πατέρας του συλληφθέντος ανθυπολoχαγού Άγγελου Μητρετώδη που βρίσκεται στις κλειστές φυλακές της Ανδριανούπολης μαζί με τον λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κουκλατζή. 

Ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη δήλωσε συγκινημένος ότι ευχαριστεί όλους όσους έδειξαν αμέριστη συμπαράσταση στο θρίλερ που βιώνουν οι δύο στρατιωτικοί μας. «Περιμένουμε μια θετική έκβαση. Είναι καλά τα παιδιά. Φοβάμαι το χρόνο όμως που περνάει...» σημείωσε ο κύριος Νικόλαος Μητρετώδης. «Το παιδί είναι μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα, ένα στολίδι, ένα κόσμημα με αξίες και αρχές» δήλωσε ο κ. Μητρετώδης απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου για το χαρακτήρα του παιδιού..

Δείτε βίντεο από τις  συγκινητικές δηλώσεις του πατέρα του Άγγελου Μητρετώδη στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.Πηγή: onalert.gr