Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Συγχαρητήρια από τον Βούτση στους γονείς των δύο στρατιωτικών

Μία ημέρα μετά τη συνάντησή του με τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη και με τον λοχία Δημήτρη Κούκλατζη που από την 1η Μαρτίου παραμένου... thumbnail 1 summary
Μία ημέρα μετά τη συνάντησή του με τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη και με τον λοχία Δημήτρη Κούκλατζη που από την 1η Μαρτίου παραμένουν κρατούμενοι στις φυλακές της Αδριανούπολης χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, ο Πρόεδρος της Βουλής σήμερα επικοινώνησε με τους γονείς των δύο στρατιωτικών.

Ο Νίκος Βούτσης, ο πρώτος Έλληνας πολιτειακός παράγοντας που επισκέφθηκε τους κρατούμενους στην Τουρκία, συνεχάρη τους γονείς των στρατιωτικών για τη στάση και την προσωπικότητα των παιδιών τους. Όπως τους είπε, έχουν ακμαίο ηθικό μιας και γνωρίζουν ότι η κράτησή τους είναι πολιτική.

Ακόμα, ο Πρόεδρος της Βουλής μετάφερε στις οικογένειες Μητρετώδη και Κούκλατζη τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού, του κοινοβουλίου, και της πολιτείας η οποία, όπως τόνισε, κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και προσπάθειες για την απελευθέρωσή τους. Ταυτόχρονα τους διαβεβαίωσε ότι η Βουλή στέκεται δίπλα τους για τους στηρίξει σε ό,τι χρειαστούν και για να συνεχίσουν να κρατούν ψηλά το αίσθημα της αισιοδοξίας.