Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - To διεθνές «Rally Greece Offroad 2018» στην Καστοριά

Διεθνής αγώνας οχημάτων «εκτός δρόμου 4×4» με την ονομασία RALLY GREECE OFFROAD πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά στην περιοχή τ... thumbnail 1 summary
Διεθνής αγώνας οχημάτων «εκτός δρόμου 4×4» με την ονομασία RALLY GREECE OFFROAD πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.  Φέτος η έδρα της εκδήλωσης «Rally Greece Offroad 2018» επιλέχθηκε η πόλη της Καστοριάς από 17 έως 20 Μαΐου 2018.

Το RALLY GREECE OFFROAD έχει ως κύριο σκοπό τη προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό μέσω του μηχανοκίνητου αθλητισμού και την ανάδειξη της χώρας μας ως εναλλακτικό προορισμό για τη διεξαγωγή υψηλού επιπέδου διεθνών διοργανώσεων.
Οι αγωνιζόμενοι από Ελλάδα, Ιταλία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Τουρκία, Ισραήλ, Πορτογαλία, Κύπρο, προσδίδουν έντονο διεθνή χαρακτήρα στην εκδήλωση ενώ οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί τους έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη φύση και τους κατοίκους της Ελλάδας απολαμβάνοντας παράλληλα τη πατροπαράδοτη φιλοξενία.
Με σεβασμό στο περιβάλλον και με γνώμονα τη προστασία του οικοσυστήματος της Δυτικής Μακεδονίας, το RALLY GREECE OFFROAD λαμβάνει όλα εκείνα τα μέτρα και τις αδειοδοτήσεις που επιτρέπουν την αρμονική συνύπαρξη του ανθρώπου και οχημάτων με τη φύση.

Ο αγώνας πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Ε.Ο.Τ. τη Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και το Δήμο της Καστοριάς. 
Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του 6ου RALLY GREECE OFFROAD μέσω της επίσημης ιστοσελίδας και της επίσημης σελίδας στο facebook greeceoffroad