Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018

Νέο φιλικό στην Βέροια, για τον «Μέγα Αλέξανδρο» Καλλιθέας

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, ίσως το πιο δυνατό, δίνει σήμερα το απόγεμα ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει στο Δ... thumbnail 1 summary
Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, ίσως το πιο δυνατό, δίνει σήμερα το απόγεμα ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει στο ΔΑΚ Βέροιας την ιστορική, ανανεωμένη και με πολλές φιλοδοξίες να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες, ομάδα της Βέροιας.

Από το πολύ δυνατό αυτό φιλικό ματς, ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» Θόδωρος Βόλτσης αναμένεται να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα από την κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, ενώ σιγά-σιγά φαίνεται να ξεκαθαρίζει ο βασικός κορμός παικτών πάνω στον οποίο και θα στηριχθεί στο νέο πρωτάθλημα, η σέντρα του οποίου είναι σε δυο εβδομάδες (30 Σεπτεμβρίου).

Να σημειωθεί, ότι στο σημερινό φιλικό παιχνίδι  (8ο) για την ομάδα της Βέροιας, θα είναι το πρώτο που θα δώσει μέσα στην έδρα της και μπροστά στο φίλαθλο κοινό της, ενώ σε αυτά που προηγήθηκαν, όλα εκτός έδρας, είναι αήττητη, με έξι νίκες και μία ισοπαλία.

Επίσης, όγδοο κατά σειρά, θα είναι το φιλικό ματς για την Καλλιθέα, μετρώντας μέχρι σήμερα 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΙΛΙΚΩΝ

ΒΕΡΟΙΑ
Παλαιοχώρι Αλ. - ΒΕΡΟΙΑ 0-4
Νεάπολη - ΒΕΡΟΙΑ 1-2
Φούφας - ΒΕΡΟΙΑ 1-4
ΑΕΠ Καραγιαννίων - ΒΕΡΟΙΑ 0-2
Αλμωπός Αριδαίας - ΒΕΡΟΙΑ 1-2
Κουλούρα - ΒΕΡΟΙΑ 0-6
Παλαιοχώρι Χαλκ. - ΒΕΡΟΙΑ 1-1

ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Μακεδονικός Φούφα - Καλλιθέα 0-0
Καλλιθέα - Σιάτιστα 1-2
Καλλιθέα - Πολυκάρπη (super cup) 3-1 
Παναργειακός– Καλλιθέα 1-2
Kαλλιθέα – Μετέωρα 1-1
Καλλιθέα – Μελίτη 4-3
Παναργειακός – Καλλιθέα 0-7

Πηγή: sentranews.gr