Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018

Η δημοτική αρχή του Ανέστη Αγγελή, «ξέχασε» το χωριό του Άη Βασίλη

Ενώ πριν από μερικά χρόνια ξεκίνησε με τις καλύτερες εντυπώσεις και με πολύ κόσμο το χωριό του Άη Βασίλη στην Καστοριά, μετά από πρωτοβο... thumbnail 1 summary
Ενώ πριν από μερικά χρόνια ξεκίνησε με τις καλύτερες εντυπώσεις και με πολύ κόσμο το χωριό του Άη Βασίλη στην Καστοριά, μετά από πρωτοβουλία ιδιώτη (Καραστέργιος), με δήμαρχο τότε τον Μανώλη Χατζησυμεωνίδη, επί δημαρχίας Ανέστη Αγγελή όχι απλά δεν έγιναν βήματα μπροστά αλλά πολύ απλά σταμάτησε εντελώς. 

Να θυμίσουμε ότι πέρσι η δημοτική αρχή που παρά τις μεγάλες προσπάθειες του αντιδήμαρχου Λάζαρου Ζήση, δεν πρόλαβε να το πραγματοποιήσει καθώς με τις απαιτήσεις που είχε ο δήμος κανείς ιδιώτης δεν ήταν πρόθυμος να το αναλάβει. Η ομάδα Αγγελή είχε τότε υποσχεθεί ότι μπορεί να μην έγινε χωριό αλλά θα υπάρχει αρκετός χρόνος να προετοιμαστεί ο δήμος για του χρόνου, για ένα χωριό του Άη Βασίλη που θα' ναι καλύτερο από κάθε άλλη φορά. Ο καιρός πέρασε, οι αντιδήμαρχοι άλλαξαν και είμαστε πλέον στο μήνα Οκτώβριο και φαίνεται ότι στον δήμο όχι απλά δε ασχολούνται με το θέμα, αλλά μάλλον το ξέχασαν εντελώς, όπως και πολλά άλλα που είχαν υποσχεθεί προεκλογικά. 

Εμείς προσπαθήσαμε να ενημερωθούμε και να θυμίσουμε την νέα αντιδήμαρχο Τουρισμού Άννα Πετσάλνικου για το θέμα, για το τι ακριβώς πρόκειται να γίνει φέτος και αν ο δήμος είναι διατεθειμένος να το υλοποιήσει, αλλά παρά τα μηνύματα που στείλαμε και τα διάβασε, επέλεξε μέχρι στιγμής να μην μας απαντήσει.