Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Ένα cafe-bar στην Καστοριά, εμπνευσμένο από τον υδροβιότοπο της λίμνης (Φώτο)

Ένα café - bar (Zaza) στην παραλίμνια περιοχή της Καστοριάς  με υπέροχη θέα τόσο την θερινή, όσο και την χειμερινή σεζόν, με ανάλαφρη πο... thumbnail 1 summary
Ένα café - bar (Zaza) στην παραλίμνια περιοχή της Καστοριάς  με υπέροχη θέα τόσο την θερινή, όσο και την χειμερινή σεζόν, με ανάλαφρη πολλά υποσχόμενη ατμόσφαιρα. Η άμεση γειτνίαση με το χαρακτηριστικό γνώρισμα της πόλης δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο τον σχεδιασμό του χώρου, ο οποίος αποπνέει αίσθηση δροσιάς.

Τα χρώματα που κυριαρχούν κυμαίνονται σε ανοιχτούς τόνους (λευκό και γκρι), με λεπτομέρειες σε φωτεινές μπλε αποχρώσεις.

Η ταπετσαρία με τα ιπτάμενα πτηνά και τα διάσπαρτα σε όλο τον χώρο φυτά, είτε πρόκειται για τις κοινές σε όλους μας γλάστρες είτε για τα καινοτόμα απολιθωμένα επιτοίχεια βρύα, σχετίζονται άμεσα με το φυσικό περιβάλλον στο οποίο εντάσσεται ο χώρος αναψυχής.
Με τις υφές να εναλλάσσονται από αδρές τσιμεντοκoνίες σε γυαλιστερές μαρμάρινες επιφάνειες και τα έπιπλα να παίζουν μεταξύ retro και new modern στυλ δημιουργείται ένα glam αποτέλεσμα για ανήσυχα γούστα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ photos

Πηγή: kataskevesktirion.gr