Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

«Ημέρα Καριέρας» στην Καστοριά από τον Ξενοδοχειακό Όμιλο Ikos Resorts

Αν αναζητάς μια δουλειά ή ιδανικά μια καριέρα στον τουρισμό, τότε δεν θα χάσεις την «Ημέρα Καριέρας» που οργανώνει το τμήμα Ανθρώπινου Δ... thumbnail 1 summary
Αν αναζητάς μια δουλειά ή ιδανικά μια καριέρα στον τουρισμό, τότε δεν θα χάσεις την «Ημέρα Καριέρας» που οργανώνει το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του ξενοδοχειακού ομίλου Ikos Resorts, την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου (11:00-18:00), στην Αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καστοριάς, Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο.

Ο όμιλος Ikos Resorts αποτελεί τον πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό Όμιλο της χώρα ο οποίος, με αφετηρία τη Χαλκιδική, επεκτείνεται και σε άλλα σημεία στην Ελλάδα και σύντομα και εκτός συνόρων. Τα ξενοδοχεία της Ikos Resorts στη Χαλκιδική έχουν ψηφιστεί ως τα καλύτερα all-inclusive resorts πολυτελείας παγκοσμίως από το TripAdvisor.

Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας αφορούν τα ξενοδοχεία του Ομίλου σε Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κώ και περιλαμβάνουν όλους τους τομείς ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος, από την υποδοχή, τα εστιατόρια, τις κουζίνες και τα μπαρ μέχρι την αποθήκη, τους κήπους, τη συντήρηση, την καθαριότητα, τα spa και τους παιδότοπους.

Οι επισκέπτες των Ikos Resorts εκτός από τα standards της πολυτελούς διαμονής και της άψογης εξυπηρέτησης ζουν μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, η οποία έχει ως στόχο να ξεπερνά τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη: υψηλή γαστρονομία από σεφ βραβευμένους με αστέρι Michelin, 24ωρη υπηρεσία Room Service και απεριόριστες επιλογές κορυφαίων προϊόντων και μοναδικών υπηρεσιών.

Στα Ikos Resorts αναγνωρίζουμε ότι διαμορφώνουμε αυτή τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας μαζί με τους ανθρώπους που εργάζονται κοντά μας. Αναζητούμε τους καλύτερους για να ηγηθούν σε κάθε ομάδα και δίνουμε την ευκαιρία σε όσους δουλεύουν μαζί τους να κερδίσουν σε γνώση και σε πείρα. Δεσμευόμαστε ότι εκτός από εργασία σε ένα πολυτελές περιβάλλον με δίκαιες αμοιβές δίνουμε στο προσωπικό μας τη δυνατότητα να εξελιχθεί επαγγελματικά χάρη στη συνεχή εκπαίδευση που του προσφέρεται.

Αν θέλεις να ξεκινήσεις ή να εξελίξεις την καριέρα σου στον χώρο του τουρισμού οι εκπρόσωποι της Ikos Resorts θα σε περιμένουν την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, στην Αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καστορίας, Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο. Έλα με το βιογραφικό σου.

Στο διαρκώς εξελισσόμενο και αναπτυσσόμενο τουριστικό τομέα στη χώρα μας, ο ξενοδοχειακός Όμιλος Ikos Resorts τοποθετείται δυναμικά με νέες ξενοδοχειακές μονάδες υψηλών προδιαγραφών, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, που ενισχύουν την απασχόληση και συμβάλλουν πολλαπλώς στην ελληνική οικονομία. Διεκδίκησε την ευκαιρία να δουλέψεις σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, μέσα σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, δίπλα σε κορυφαίους επαγγελματίες.

Για κάθε ενδιαφερόμενο, η πρόταση του Oμίλου περιλαμβάνει σταθερό μισθό, διαμονή, διατροφή, συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης.

«Ημέρα Καριέρας» Ikos Resorts.
Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, 11:00-18:00, στην Αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καστορίας
Περισσότερες πληροφορίες για τις Ημέρες Καριέρας στο τηλ. 23740 99440, e-mail: careers@ikosresorts.com