Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018

Πάρτι των Dj και Ραδιοτηλεοπτικών παραγωγών της Καστοριάς

Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 8:30 μ.μ. στην ταβέρνα «Κροντήρι» στην Καστοριά οι DJ και οι Ραδιοτηλεοπτικοί παραγωγοί Νομού Κ... thumbnail 1 summary
Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 8:30 μ.μ. στην ταβέρνα «Κροντήρι» στην Καστοριά οι DJ και οι Ραδιοτηλεοπτικοί παραγωγοί Νομού Καστοριάς μετά από χρόνια διοργανώνουν συνάντηση και σας προσκαλούν να ‘ρθείτε να διασκεδάσατε και να περάσετε μια όμορφη βραδιά.

Το πρόγραμμα θα είναι μιξαρισμένο με decks 70's, 80's, 90's, σύγχρονα ξένα pop, rock κλπ., αλλά και Ελληνικά τραγούδια. Αργότερα θα υπάρξει και live μουσική από φίλους μουσικούς και τραγούδια παρέα. Φαγητό με  νόστιμους μεζέδες, ποτό και χορός μέχρι το πρωί σας περιμένει! Θα υπάρχουν και άλλες πολλές εκπλήξεις!

Μπορεί να έρθει και όποιος άλλος φίλος η φίλη θέλει. Δεν είναι απαραίτητο να ήταν η να είναι DJ η να ασχολείται με το ραδιόφωνο η την τηλεόραση.

Το φαγητό είναι (πλήρες μενού με το πιάτο της επιλογής σας) με κρασί μόνο 12 Ευρώ! Η τιμή είναι φιλική, ευγενική προσφορά της ραδιοφωνικής παραγωγού κας. Ράνιας Κυριάζου-Πάτσιου και του συζύγου της Κώστα, (ιδιοκτήτες του μαγαζιού).

Πηγή: sentranews.gr