Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

Στους δρόμους από τα ξημερώματα ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς, Διονύσης Λίτσκας (Φώτο)

Στους δρόμους από τα ξημερώματα ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Λίτσκας. Οδηγίες της πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, ... thumbnail 1 summary
Στους δρόμους από τα ξημερώματα ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Λίτσκας. Οδηγίες της πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Τα χαράματα της Πέμπτης (10/01) η Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Καστοριάς σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία  βγήκε στους δρόμους, προκειμένου να τους καθαρίσουν,  ώστε να μπορούν οι πολίτες να κυκλοφορούν με περισσότερη ασφάλεια «Η Υπηρεσία μας, λόγω των καιρικών συνθηκών, δεν μπορεί να βγει στους δρόμους με τα απορριμματοφόρα , έτσι το προσωπικό μας ανέλαβε να καθαρίσει το χιόνι από τα πεζοδρόμια με φτυάρια, κυρίως στα πολυσύχναστα σημεία, όπως είναι το Νοσοκομείο, ο Ερυθρός Σταυρός, οι Τράπεζες κ.α.  Παράλληλα ρίχνουμε και πριονίδι, καθώς η χρήση του  αλατιού απαγορεύεται στα πλακάκια» ενημέρωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Διονύσης Λίτσκας .

Ο κ. Λίτσκας επεσήμανε πως θα πρέπει και οι πολίτες να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια, φροντίζοντας να διατηρούν τις αυλές τους καθαρές και να μεριμνούν για τη σωματική τους ακεραιότητα  «Όπως μπορούμε, με τα μηχανήματα και το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουμε, βοηθάμε την κατάσταση. Ο  κόσμος θα πρέπει να φυλάγεται αυτές τις ημέρες και να αποφεύγει τις αχρείαστες μετακινήσεις».

Πηγή: orizontespress.gr