Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019

Κοσμοσυρροή στο «ΛΙΜΝΑΙΟΝ», για την κοπή της βασιλόπιτας του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας (47 Φώτο)

Η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυρ... thumbnail 1 summary
Η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Ξενοδοχείου Λιμναίον.

Στην φετινή εκδήλωση ομιλητής ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.Νικόλαος, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Παλαιοί και σύγχρονοι Άγιοι». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε σχετικό οπτικοακουστικό υλικό από την αλλαγή αμφίων και λάρνακας του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου στην Ιερά Μονή Αγίου Σάββα στα Ιεροσόλυμα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.Νικόλαο για την παρουσία του και την ευλογία που μετέφερε στον λαό της Καστοριάς, τους κληρικούς της Μητροπόλεως Καστοριάς και τους άρχοντες του τόπου, μα ιδιαίτερα τους Καστοριανούς, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό της Εκκλησίας και προσφέρουν από το περίσσευμα ή το υστέρημα τους. Επίσης, παρουσίασε τον απολογισμό του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, το οποίο αγγίζει το ποσό των 926.082€.

Συνολικά, προσφέρθηκαν 126.000 μερίδες φαγητού, διανεμήθηκαν πάνω 180 τόνοι τροφίμων, ενώ μοιράσθηκαν 60 τόνοι ρουχισμού και υπόδησης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ