Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

Ο Δήμος Καστοριάς καλεί τις Σχολικές Μονάδες να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ενημέρωσης διαχείρισης απορριμμάτων

Ο Δήμος Καστοριάς σε συνεργασία με την ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Promotion of waste prevention and recycling at the ... thumbnail 1 summary
Ο Δήμος Καστοριάς σε συνεργασία με την ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Promotion of waste prevention and recycling at the cross-border area – LESS WASTE II» το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα: Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme “Greece-Albania 2014-2020”, καλεί τις Σχολικές Μονάδες του Δήμου να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μαθητών της Α’βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης.

Σκοπός είναι να ενημερωθούν οι μαθητές για θέματα διαχείρισης απορριμμάτων, να ευαισθητοποιηθούν για τα προβλήματα που συνδέονται µε αυτά και να μάθουν πως συμμετέχουμε σωστά στην διαλογή των βιοαποβλήτων.

Οι επισκέψεις στις σχολικές μονάδες θα πραγματοποιηθούν από 01 Μαρτίου 2019 έως 30 Απριλίου 2019. Στα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα δοθούν αναμνηστικά δώρα.

Για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ (κα. Τριανταφυλλίδου Έφη, στο τηλέφωνο 24610 45533 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση  etriantafillidou@diadyma.gr