Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019

Στην Καστοριά, ο γνωστός Ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας (Φώτο)

Στην Καστοριά βρίσκεται από το πρωί ο γνωστός Ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, μετά από κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου ... thumbnail 1 summary
Στην Καστοριά βρίσκεται από το πρωί ο γνωστός Ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, μετά από κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Μανιάκων και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς όπου διοργανώνουν ενεργητικό σεμινάριο για την ενημέρωση παιδιών και γονέων με θέμα «Eθισμός στα ηλεκτρονικά παιχνίδια μάστιγα του αιώνα και μπούλινγκ».

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας σε συνεννόηση με διευθυντές σχολείων έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο πανελλαδική ενημέρωση μαθητών, δασκάλων, εκπαιδευτικών και γονέων για τα σοβαρά θέματα του bullying (σχολικός εκφοβισμός) και του εθισμού στα ηλεκτρονικά παιχνίδια (gaming disorder) που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακήρυξε πλέον ως ψυχική διαταραχή.

Ο κύριος Σούρας έρχεται εντελώς δωρεάν για να βοηθήσει στην ενημέρωση των γονέων αλλά και των παιδιών. Το πρωί της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου στις 9:00, πραγματοποιήσε συμβουλευτική στους μαθητές του Γυμνασίου Μανιάκων και του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς. Το απόγευμα στις 17:00, στην ίδια αίθουσα του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς, θα ακολουθήσει ενεργητική συζήτηση με γονείς για τα ίδια θέματα και προβλήματα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους. Η ενημερωτική εκστρατεία έχει το σύνθημα «Μάθε! Μίλα! Ζήσε!» γιατί η γνώση δίνει δύναμη και ζωή.


Φωτογραφίες: facebook