Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς ο Σωκράτης Λιάνος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλεκτός του Ανέστη Αγγελή που θα διεκδικήσει τον Δήμο Καστοριάς, είναι ο Σωκράτης Λιάνος. Όπως γράφαμε εδώ κα... thumbnail 1 summary
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλεκτός του Ανέστη Αγγελή που θα διεκδικήσει τον Δήμο Καστοριάς, είναι ο Σωκράτης Λιάνος. Όπως γράφαμε εδώ και πολύ καιρό, οι πιθανοί διάδοχοι του Δημάρχου, ήταν ο Λάζαρος Ζήσης και ο Σωκράτης Λιάνος, με τον δεύτερο να κερδίζει περισσότερο την εμπιστοσύνη του Ανέστη Αγγελή. 

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι από την ομάδα Αγγελή (όσοι απέμειναν) θα στηρίξουν μία τέτοια υποψηφιότητα. Λογικά οι πρώτοι που θα πρέπει να μπουν μπροστά και να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο αυτό, θα είναι οι ειδικοί συνεργάτες, όσοι πήραν θέσεις αντιδημαρχίας, ή όσοι δημοτικοί σύμβουλοι «έβαλαν» σε δίμηνα ή οκτάμηνα συγγενικά τους πρόσωπα. 

Αν και όπως μαθαίνουμε οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι από την ομάδα Αγγελή όχι απλά μίλησαν με άλλους υποψήφιους δημάρχους, αλλά έκλεισαν κιόλας την συμμετοχή τους σε νέο ψηφοδέλτιο.

Επίσημα αναμένεται ο κ.Λιάνος, αν όλα πάνε καλά, να το ανακοινώσει σε περίπου 15 ημέρες.