Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, ο Καστοριανός υποστράτηγος Ευάγγελος Παπαδόπουλος (Φώτο)

«Αλλαγή φρουράς» χθες το πρωί στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών στο στρατόπεδο «Γεωργούλα». Η τελετή παράδοσης – παραλαβής διοικήσεως της 32... thumbnail 1 summary
«Αλλαγή φρουράς» χθες το πρωί στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών στο στρατόπεδο «Γεωργούλα». Η τελετή παράδοσης – παραλαβής διοικήσεως της 32 ΤΑΞ ΠΖΝ από τον υποστράτηγο Ευάγγελο Παπαδόπουλο στον Ταξίαρχο Παναγιώτη Κορδούλη, στο Στρδο «Σχη (ΠΖ) Γεωργούλα Ν», πραγματοποιήθηκε χθες στις 9.30 το πρωί, παρουσία τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, εκπροσώπων φορέων, συλλόγων και ενώσεων του Νομού. 

Ο απερχόμενος Διοικητής, υποστράτηγος Ευάγγελος Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι παραδίδει μία στιβαρή Ταξιαρχία, ενώ αναφορικά με το ζήτημα της μετεγκατάστασης της 32ης Ταξιαρχίας είπε ότι δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλια σχετικά με επιχειρησιακά ζητήματα. Ο νέος Διοικητής, Ταξίαρχος Παναγιώτης Κορδούλης από την πλευρά του τόνισε πως χωρίς άδεια από την Υπηρεσία του δεν μπορεί να αναφερθεί σε θέματα του υπουργείου Άμυνας.


Πηγή: astratv.gr