Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019

Στην επίσημη εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), ο Γιάννης Κορεντσίδης (Φώτο)

Παρακολουθούμε από κοντά όλες τις εξελίξεις, που μπορούν να αυξήσουν την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια. Ανοίγουμε διαύλους επικ... thumbnail 1 summary
Παρακολουθούμε από κοντά όλες τις εξελίξεις, που μπορούν να αυξήσουν την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια. Ανοίγουμε διαύλους επικοινωνίας με φορείς και ανθρώπους που βρίσκονται στις πιο νευραλγικές θέσεις της κεντρικής διοίκησης. Δημιουργούμε, μέσα από τις επαφές μας, όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που θα ξαναδώσουν ελπίδα, αισιοδοξία και προοπτική στον τόπο μας.

Προσκεκλημένος στην χθεσινοβραδινή επίσημη εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), όπου πραγματοποιήθηκε ομιλία του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Καθ. Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημαντική συνεισφορά των επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδος στη μεταποίηση και την επιτυχημένη εξαγωγική τους επίδοση, συμβάλλοντας έτσι στην εθνική μας οικονομία.

Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω μαζί του και να του υπενθυμίσω τη διαχρονική συνεισφορά της Καστοριάς σε αυτά τα αποτελέσματα!

Γιάννης Κορεντσίδης (υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς)