Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019

Την Πέμπτη (18/4) το Δικαστήριο για την κλοπή γουναρικών από επιχείρηση της Καστοριάς

Σύμφωνα με πληροφορίες του SVOURA , την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, στο Δικαστικό Μέγαρο της Κοζάνης, θα εκδικαστεί η υπόθεση της κλοπής γο... thumbnail 1 summary
Σύμφωνα με πληροφορίες του SVOURA, την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, στο Δικαστικό Μέγαρο της Κοζάνης, θα εκδικαστεί η υπόθεση της κλοπής γουναρικών από γνωστή γονοποιητική επιχείρηση της Καστοριάς (περιοχή Πέτρα). Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου της Αστυνομίας, για την σύλληψη των δύο δραστών.

Συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς ένα ακόμη μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που συμμετείχε στις -2-  μεγάλες υποθέσεις διακεκριμένων κλοπών  από επιχείρηση γουναρικών στην Καστοριά.
Πρόκειται για 44χρονη αλλοδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

Οι ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, οδήγησαν στη σύλληψη ενός ακόμη μέλους της εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραξε δύο (2) μεγάλες κλοπές από επιχείρηση γουναρικών στην Καστοριά σχετικό το (από 21-06-2018 δελτίου τύπου μας).

Ειδικότερα, χθες 25 Ιουλίου 2018 απογευματινές ώρες, εντοπίστηκε και συνελήφθη στους Ευζώνους, κατά την προσπάθειά της να εξέλθει από την χώρα, 44χρονη αλλοδαπή μέλος της οργάνωσης, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της κας. Ανακρίτριας Καστοριάς, για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης είχε συλληφθεί την 20-06-2018, 56χρονος αλλοδαπός μέλος της οργάνωσης, για τα ίδια αδικήματα..