Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019

Στο Νοσοκομείο ο Πρόεδρος του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Καστοριάς Γιώργος Μαλέας, μετά από επεισόδια σε Ξενοδοχείο (Βίντεο)

Στη Ρόδο βρέθηκε ο Πρόεδρος του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Καστοριάς Γιώργος Μαλέας, σε Πανελλήνια συνέλευση που πραγματοίησε η ΓΣΕΕ, σε ... thumbnail 1 summary
Στη Ρόδο βρέθηκε ο Πρόεδρος του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Καστοριάς Γιώργος Μαλέας, σε Πανελλήνια συνέλευση που πραγματοίησε η ΓΣΕΕ, σε Ξενοδοχείο της πόλης, όταν ξαφνικά τραυματίστηκε από επεισόδιο που σημειώθηκαν εντός του Ξενοδοχείου. 

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει ότι λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (04.04.2019) 200 άτομα, μέλη του ΠΑΜΕ εισέβαλαν στο Ξενοδοχείο Ρόδος Παλλάς, όπου επρόκειτο να γίνει το συνέδριο της Συνομοσπονδίας και επιτέθηκαν σε συνέδρους, τραυματίζοντας τέσσερα άτομα. Τα σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΣΕΕ, στο Ξενοδοχείο, παραβίασαν πόρτες, έσπασαν τζαμαρίες και επιτέθηκαν κραδαίνοντας λοστούς σε συνέδρους και μέλη της διοίκησης της Συνομοσπονδίας.

Από τα άγρια επεισόδια τραυματίστηκαν τέσσερα μέλη της διοίκησης, ανάμεσα στους οποίους και ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


Πηγή: alphafm.gr / newsit.gr