Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

Δυναμικό ξεκίνημα για την υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο, Όλγα Νώτη-Τοτονίδου

Δυναμικά ξεκίνησε η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Καστοριάς Όλγα Νώτη-Τοτονίδου, όπου κατεβαίνει στις εκλογές με τον συνδυασμό «Ελπίδα... thumbnail 1 summary
Δυναμικά ξεκίνησε η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Καστοριάς Όλγα Νώτη-Τοτονίδου, όπου κατεβαίνει στις εκλογές με τον συνδυασμό «Ελπίδα» της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου. Χθες βράδυ βρέθηκε στην πόλη του Άργους Ορεστικού, όπου είχε σειρά επαφών και συναντήσεων με φίλους και γνωστούς καθώς πραγματοποίησε περιοδεία στα καταστήματα. 

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι όσοι την γνωρίζουν χάρηκαν με την απόφαση της αυτή να ασχοληθεί με τα κοινά του τόπου μας.

Ή Όλγα Νώτη - Τοτονίδου, γεννήθηκε  στην Καστοριά (Σιδηροχώρι Βιτσίου), είναι έγγαμη και τρίτεκνη μητέρα. Ελεύθερη επαγγελματίας στον κλάδο των  λογιστών - φοροτεχνικών από  το έτος 1997, με άνω των 21 ετών προϋπηρεσία παράλληλα και ως ασφαλιστικός σύμβουλος  και  μελετητής  προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, ΟΠΠΑΧ, LEADER  κ.τ.λ
- Aπόφοιτη (με  αριστεία) Γυμνασίου και  Λυκείου Καστοριάς.
- Απόφοιτη ειδικότητας Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου. Αναβάθμιση  πτυχίου  την τελευταία τριετία από το Ελληνικό Πανεπιστήμιο Πατρών  με υποτροφία  στο τμήμα  Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών.
- Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και του Συλλόγου Λογιστών Καστοριάς. .
- Άριστη γνώση Αγγλικής.
- Από την Β Γυμνασίου απασχόληση με την τέχνη της γούνας στον τομέα της συρραφής και πικίρισμα.
- Μελισσοκόμος και μηλοπαραγωγός, μανιταρόφιλος και μανιταροσυλλέκτης.
- Χορωδία της Εκκλησίας (Ψάλτης).
- Μέλος  Πολιτιστικών Συλλόγων Σιδηροχωρίου, Βυσσινιάς και μέλος της Αθλητικής Ένωσης Τοιχιού.

- Αν. Γραμμ. ΔΣ  Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου και του ΕΠΑΛ  Καστοριάς.