Σάββατο, 20 Απριλίου 2019

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ο Μιχάλης Μιχαηλίδης από την Μεσοποταμία

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στις εκλογές του Μαϊου, θα είναι ο Μιχάλης Μιχαηλίδης από την Μεσοποταμία, με τον συνδυασμό «Τελευταία Ευ... thumbnail 1 summary
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στις εκλογές του Μαϊου, θα είναι ο Μιχάλης Μιχαηλίδης από την Μεσοποταμία, με τον συνδυασμό «Τελευταία Ευκαιρία» με επικεφαλή τον Αλέξανδρο Ταμήλια.

Ο Μιχάλης Μιχαηλίδης, είναι ιδιωτικός υπάλληλος, παντρεμένος με την Γεωργία Ανδρεάδου και πατέρας τριών παιδιών. Είναι ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή του πρώην Δήμου Μεσοποταμίας και όχι μόνο, καθώς έχει διατελέσει σε πολλούς συλλόγους της περιοχής. 

6 χρόνια διέτελε πρόεδρος στον Φυσιολατρικό Σύλλογο Μεσοποταμίας, που όσοι έχετε επισκεφθεί τον χώρο του Δάσους Μεσοποταμίας, γνωρίζεται καλά το πάθος του για την προσφορά και την εθελοντική εργασία. Επίσης συμμετέχει σε συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της Μεσοποταμίας, στον Αιμοδοτικό Σύλλογο Μεσοποταμίας, στον Σύλλογο Ορεινών Δραστηριοτήτων Καστοριάς και στον (ΣΧΟΚ) Σύλλογο Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καστοριάς. Ένας νέος, δραστήριος με δράση και προσφορά στον τόπο του. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε αυτοδιοικητικές εκλογές.