Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019

Το Donnasito.gr (το μοναδικό γυναικείο online περιοδικό της Δυτικής Μακεδονίας) γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια! (Βίντεο)

Σε μια λαμπερή ατμόσφαιρα γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια το μοναδικό γυναικείο online περιοδικό της Δυτικής Μακεδονίας www.Donnasito.gr ... thumbnail 1 summary
Σε μια λαμπερή ατμόσφαιρα γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια το μοναδικό γυναικείο online περιοδικό της Δυτικής Μακεδονίας www.Donnasito.gr. Με αφορμή λοιπόν, αυτή τη σημαντική μέρα για το περιοδικό, το βράδυ της Πέμπτης 18/4, πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο πάρτι στο El Barrio. Φίλοι, συγγενείς, προσωπικότητες από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο, διαφημιζόμενοι και αναγνώστες, στήριξαν τη δημιουργία του περιοδικού με την παρουσία τους, κατακλύζοντας ένα από τα καλύτερα coffee bars της πόλης, όπου ήταν το προγραμματισμένο… ραντεβού! Το πάρτι του περιοδικού είχε θέμα ‘Donnasito and the City’, εμπνευσμένο από τη γνωστή ταινία ‘Sex and the City’, όπως ήταν άλλωστε και η special cocktail list του Ραφαήλ Κυριακίδη, αφιερωμένη στις πρωταγωνίστριες της ταινίας! Οι καλεσμένοι διασκέδασαν με τις μουσικές εναλλαγές του DJ INVER και γέμισαν με τις καλύτερες ευχές τους τη συντακτική ομάδα του www.Donnasito.gr!


Συντακτική ομάδα / Donnasito.gr / Madit Διαφημιστική / Το είδαμε στο kozan.gr