Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

Ελπίδες Μεσοποταμίας: Ο κύριος «διδάσκω ήθος» ξαναχτύπησε!

Σήμερα στο γήπεδο της Μεσοποταμίας ήταν η τελευταία για φέτος παράσταση του κυρίου που μας διδάσκει κάθε Σαββατοκύριακο ποδοσφαιρικό ήθο... thumbnail 1 summary
Σήμερα στο γήπεδο της Μεσοποταμίας ήταν η τελευταία για φέτος παράσταση του κυρίου που μας διδάσκει κάθε Σαββατοκύριακο ποδοσφαιρικό ήθος! Σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας, όχι τόσο εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και εκτός των τεσσάρων γραμμών, μας έδειξε ποσό ταλέντο διαθέτει και στην υποκριτική αφού το σύνολο των «ποδοσφαιρικών του παιδιών» έκαναν ακριβώς αυτά για τα οποία είναι καλός ο δάσκαλος! Συνεχείς ειρωνεία, προκλήσεις σε παίχτες και κόσμο και βεβαίως θέατρο! 

Εμείς σεβόμαστε τους παίχτες κάθε ομάδας και χαιρόμαστε για τον τσαμπουκά που διαθέτει ο καθένας από αυτούς γι αυτό και δεν κατακρίνουμε συμπεριφορές παιχτών και ποσό μάλλον νεαρών! Δεν ξεχνάμε όμως συμπεριφορές παραγόντων-προπονητών που μέσα από αυτούς μαθαίνουν οι νέοι!

Σίγουρα ήταν πλήγμα για σας το σκορ του δεύτερου γύρου (6-1) και γι αυτό ίσως να βγήκε τέτοια συμπεριφορά από μέρος σας!

Ίσως πάλι να ήταν πλήγμα που δεν μπορούσαν να παίξουν παράνομοι ποδοσφαιριστές!
Παρόλα αυτά εμείς,το χωριό κάτω από το ποτάμι όπως μας λέτε, συγχαίρουμε την ομάδα σας για την νίκη και ευχόμαστε ότι καλύτερο στα παιδιά που όντως διαθέτουν ταλέντο!

Υ.Γ. Σας προσκαλούμε όλους στην φιέστα που θα γίνει το Σάββατο στο γήπεδο της Μεσοποταμίας!

Πηγή: Ελπίδες Μεσοποταμίας / Facebook