Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

Περιοδεία της Κατερίνας Σπύρου, σε Μεσοποταμία, Καλοχώρι, Κολοκυνθού και ΓΕΟΚ (Φώτο)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Στα πλαίσια της περιοδείας της η Υποψήφια Δήμαρχος Καστοριάς κα Κατερίνα Σπύρου με στελέχη του ψηφοδελτίου της επισκέφτηκ... thumbnail 1 summary
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Στα πλαίσια της περιοδείας της η Υποψήφια Δήμαρχος Καστοριάς κα Κατερίνα Σπύρου με στελέχη του ψηφοδελτίου της επισκέφτηκε τις τοπικές κοινότητες, Μεσοποταμία,  Καλοχώρι και  Κολοκυνθού όπου οι κάτοικοι την υποδέχθηκαν θερμά, συνομίλησαν μαζί της και έδειξαν την στήριξη τους στον αγώνα της για την διεκδίκηση του Δήμου Καστοριάς.

Την Γεωργική Εταιρεία Οπωροκηπευτικών Καστοριάς, (ΓΕΟΚ)  επισκέφτηκε στις εγκαταστάσεις της, η επικεφαλής του συνδυασμού «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς» κα Κατερίνα Σπύρου συνοδευόμενη από υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους. Στα πλαίσια της επίσκεψης  συναντήθηκε  με τον  Πρόεδρο κο Μωυσίδη και υπαλλήλους της εταιρείας, ενώ παράλληλα παρακολούθησε την διαδικασία συσκευασίας των άριστων σε ποιότητα τοπικών προϊόντων . Συζητήθηκαν  θέματα για την κοινή στρατηγική ανάμεσα στην εταιρεία και την μελλοντική δημοτική αρχή, με συγκεκριμένους σκοπούς την ανάδειξη, την  προβολή  των τοπικών προϊόντων και  την προώθηση τους  στις αγορές, δίνοντας πνοή ανάπτυξης στον τόπο.