Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

Στάθης Κακουλίδης, η μοναδική υποψηφιότητα από την Μεσοποταμία, για την Περιφέρεια

Τη μάχη του σταυρού δίνει ο Μαθηματικός Α.Π.Θ. Ευστάθιος Κακουλίδης, που κατεβαίνει υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Γεωργία Ζεμ... thumbnail 1 summary
Τη μάχη του σταυρού δίνει ο Μαθηματικός Α.Π.Θ. Ευστάθιος Κακουλίδης, που κατεβαίνει υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Γεωργία Ζεμπιλιάδου και το συνδυασμό «Ελπίδα». Είναι η μοναδική υποψηφιότητα από την Μεσοποταμία για την περιφέρεια.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Είμαι γεννημένος το 1987 και κατάγομαι από την Μεσοποταμία Καστοριάς.
Σπούδασα στο ΑΠΘ, στο Μαθηματικό τμήμα.
Εργάζομαι στην ιδιωτική εκπαίδευση ως καθηγητής μαθηματικών.
Διετέλεσα μέλος πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.
Υπήρξα χοροδιδάσκαλος και πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Μεσοποταμίας.
Είμαι νυν μέλος του ΔΣ του παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Καστοριάς.

Είμαι παντρεμένος με την Σταμούλη Δήμητρα και έχουμε μια κόρη.
Συμμετέχω στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές στο συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ» με επικεφαλή τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

Συμμαχώ με τη Γεωργία, γιατί μπορεί να αξιοποιήσει όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία για την υλοποίηση ουσιαστικών έργων υποδομής και δράσεων που θα δημιουργούν υποδομές ανάπτυξης οδηγώντας σε θέσεις εργασίας αναστέλλοντας τη μαζική εκροή αξιόμαχων νέων στελεχών (brain drain ).


Η γεωργία και η κτηνοτροφία πρέπει να θωρακιστούν για να προκύψουν προϊόντα ταυτότητας. Η μεταποίηση θα πρέπει να αξιοποιήσει την εμπειρία της γούνας.  Τα δάση μας και τα νερά μας, τα μνημεία του τόπου μας φυσικά, θρησκευτικά και ιστορικά να βρουν τη θέση που τους αξίζει σε ένα ολοκληρωμένο πολυπαραγοντικό αναπτυξιακό σχέδιο επανεκκίνησης της περιοχής μας.