Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

Τρεις παρεμβάσεις της Πυροσβεστικής σε περιοχές της Καστοριάς λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας

Λόγω των ισχυρών ανέμων που επικράτησαν στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια της σφοδρής κακοκαιρίας που σημειώθηκε το β... thumbnail 1 summary
Λόγω των ισχυρών ανέμων που επικράτησαν στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια της σφοδρής κακοκαιρίας που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Πυροσβεστική δέχτηκε αρκετές κλήσεις για κοπές δέντρων. Συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας σημειώθηκαν τέσσερις κοπές δέντρων, ενώ στην Καστοριά τρεις. Μια κοπή δέντρου συνέβη στο Τσοτύλι, όπου παρενέβη το αστυνομικό τμήμα της Νεάπολης, και στην Κοζάνη τέσσερις. Το Πυροσβεστικό τμήμα Πτολεμαίδας δέχτηκε κλήσεις για δώδεκα κοπές δέντρων, ενώ στα Γρεβενά που τα καιρικά φαινόμενα ήταν πιο ήπια, δε σημειώθηκε κάποιο περιστατικό.

Κλήση δέχτηκε η Πυροσβεστική και από πρατήριο καυσίμων στο Βατερό λόγω των πυροσβεστήρων που «σπάσανε» και έδωσαν την εντύπωση έκρηξης. Η πυροσβεστική δεν χρειάστηκε να παρέμβει με σκοπό να κατασβέσει κάτι, εφόσον δεν υπήρξε φωτιά. Επρόκειτο για ένα πρόβλημα που προέκυψε με τους πυροσβεστήρες.

Πηγή: prlogos.gr / Φ.Μ.