Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

ΑΓΣ Καστοριάς: Θέμα ημερών η χορήγηση νέου αριθμού μητρώου από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Το διοικητικό συμβούλιο της αγαπημένης μας ομάδας, ενημερώνει τους φίλους της, ότι μετά τη συγκρότηση της διοίκησης σε σώμα, αναμένεται ... thumbnail 1 summary
Το διοικητικό συμβούλιο της αγαπημένης μας ομάδας, ενημερώνει τους φίλους της, ότι μετά τη συγκρότηση της διοίκησης σε σώμα, αναμένεται εντός των προσεχών ημερών, η χορήγηση νέου αριθμού μητρώου από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Αμέσως μετά, θα κατατεθεί (ο αριθμός μητρώου ), στη διοργανώτρια αρχή της Ε. Π. Σ Καστοριάς καθώς και στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο).

Θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις όσον αφορά την ολοκλήρωση των προαναφερθέντων νομικών - διαδικαστικών θεμάτων, τις οποίες θα ακολουθήσουν άλλες, που θα αφορούν πλέον, συμφωνίες με παίκτες και προπονητές ώστε η ομάδα μας, ή αγαπημένη όλων μας Kαστοριά, να ξεκινήσει ξανά με αξιοπρέπεια την πορεία της.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους απανταχού φίλους της Καστοριάς, ότι η διοίκηση και άνθρωποι κοντά σε αυτήν, εργάζονται ακούραστα, ανιδιοτελώς, αργά και σταθερά με πραγματική αγάπη για να ξαναδούμε την ομάδα μας να αγωνίζεται, χτισμένη πάνω σε στερεές βάσεις, απαλλαγμένη από ιδιοτελείς νοοτροπίες του παρελθόντος. Η προσπάθεια δεν είναι εύκολη, είμαστε όμως αποφασισμένοι, όλοι μαζί να πετύχουμε και καλούμε όσους αγαπάνε αυτή την ομάδα να την αγκαλιάσουν μαζί μας.

Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ