Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019

6+1 λόγοι για να επιλέξεις το Φροντιστήριο «ΠΡΟΟΔΟΣ» στην Μεσοποταμία

Δείτε ποιοι είναι οι επτά λόγοι για να επιλέξεις το Φροντιστήριο «ΠΡΟΟΔΟΣ» στην Μεσοποταμία. 1) Οι καθηγητές όλων των ειδικοτήτων είν... thumbnail 1 summary
Δείτε ποιοι είναι οι επτά λόγοι για να επιλέξεις το Φροντιστήριο «ΠΡΟΟΔΟΣ» στην Μεσοποταμία.

1) Οι καθηγητές όλων των ειδικοτήτων είναι έμπειροι στον χώρο και με αγάπη για τα παιδιά.

2) Το φροντιστήριο «ΠΡΟΟΔΟΣ» διαθέτει ένα καινούριο και ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, στοιχεία που καθιστούν την διδασκαλία πιο ενδιαφέρουσα. 

3) Ομοιογενή και ολιγομελή τμήματα μέχρι 6 άτομα. Αυτό συμβάλει στην γρήγορη και αποτελεσματική κάλυψη της ύλης καθώς και στην εξοικονόμηση του απαραίτητου χρόνου για την επίλυση αποριών του κάθε μαθητή ξεχωριστά, κάτι που σε μεγαλύτερα τμήματα είναι αδύνατο να συμβεί.

4) Η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου θα γίνεται στο χώρο του φροντιστηρίου με κάθε μαθητή χωριστά. Οι γνώσεις μας και η εμπειρία μας σε αυτόν τον τομέα θα συμβάλει ώστε ο μαθητής να αποφασίσει με ωριμότητα και συνείδηση για την σχολή που τον ενδιαφέρει.

5) Το σύστημα μελέτης, τα εξειδικευμένα βιβλία, τα διαγωνίσματα και η τακτική επαφή με τους γονείς αποτελούν «στρατηγική επιτυχίας». 

6) Κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής και εκτιμώντας τον αγώνα των  οικογενειών προσαρμόζει τις τιμές σε αυτές τις συνθήκες για να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους μαθητές να διεκδικήσουν τους στόχους και τα όνειρα τους, χωρίς αυτό να συνεπάγεται με μείωση της ποιότητας του μαθήματος.

7) Κερδίζετε χρόνο και χρήμα από τις μετακινήσεις σας.