Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Alpha Bank στο Άργος Ορεστικό - Τι αποφασίστηκε στη συγκέντρωση (Φώτο)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, η ενημερωτική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Άργους Ορεστικού για τη... thumbnail 1 summary
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, η ενημερωτική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Άργους Ορεστικού για την παύση λειτουργίας του καταστήματος της Alpha Bank.

Ο Δήμαρχος Πάνος Κεπαπτσόγλου ενημέρωσε τους κατοίκους που παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση για τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής ο δήμος, αλλά και αυτές που θα γίνουν στην συνέχεια, ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί το υποκατάστημα της τράπεζας.

Μέχρι στιγμής ο δήμος από την πλευρά του έχει αποστείλει τρεις επιστολές, ενώ τις επόμενες ημέρες θα επιδιώξει και συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της Alpha Bank. Αύριο Τρίτη 13 Αυγούστου 2019 και ώρα 11 το πρωί, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υποκατάστημα. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι θα γίνουν όλες οι ενέργειες που έγιναν και με την απόφαση για το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας. Δείτε στιγμιότυπα, από την ενημερωτική συγκέντρωση.