Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019

Καιρός Δεκαπενταύγουστου: Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Τι καιρό θα κάνει το Δεκαπενταύγουστο. Δείτε την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου για αυτή την εβδομάδα και την εβδομάδα του Δεκαπενταύγου... thumbnail 1 summary
Τι καιρό θα κάνει το Δεκαπενταύγουστο. Δείτε την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου για αυτή την εβδομάδα και την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου.

Μετά από ένα «καυτό» Σαββατοκύριακο ήρθε η ώρα για μια… ανάσα, ωστόσο οι περισσότεροι από εμάς ήδη σκέφτονται τον καιρό του Δεκαπενταύγουστου. Την δική του πρόβλεψη για τον καιρό του Δεκαπενταύγουστου έδωσε στη δημοσιότητας μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δημοσίευση του Σάκη Αρναούτογλου «σε τροχιά ανομβρίας και ζέστης (κατά τόπους έντονης) εισέρχεται η χώρα το επόμενο 15ήμερο!

Κορύφωση του έντονου κύματος ζέστης αναμένεται κατά τη διάρκεια του 15Αυγούστου (κατά τόπους και καύσωνα) με σταδιακή υποχώρηση του κυρίως από τις 16- 17/8 και μετά και από τα δυτικά, όπου σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δεν αποκλείεται όπως και στα βόρεια να ξεκινήσουν κάποιες τοπικές μπόρες τις θερμές ώρες της ημέρας.