Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019

Πότε και πού ορκίζονται οι νέοι δήμαρχοι του Νομού Καστοριάς

Πότε και πού ορκίζονται οι νέοι δήμαρχοι του Νομού Καστοριάς. Δήμος Καστοριάς Προσκαλείστε να παραστείτε και να τιμήσετε με την παρου... thumbnail 1 summary
Πότε και πού ορκίζονται οι νέοι δήμαρχοι του Νομού Καστοριάς.

Δήμος Καστοριάς
Προσκαλείστε να παραστείτε και να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή ορκωμοσίας Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων και Μελών Συμβουλίων Κοινοτήτων του Δήμου Καστοριάς, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 και ώρα 7:00 μμ στο Δημαρχείο Καστοριάς (στον αύλειο χώρο). Την τελετή ορκωμοσίας θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφειμ.

Δήμος Νεστορίου
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων και των εκπροσώπων των τοπικών κοινοτήτων και των κοινοτικών συμβούλων του Δήμου Νεστορίου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 και ώρα 17: 30 στην Δημοτική Βιβλιοθήκη «Άννα Σταμπουλτζή-Παπαρίζου» στην είσοδο του Νεστορίου.

Δήμος Άργους Ορεστικού
Η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων και των εκπροσώπων των τοπικών κοινοτήτων και των κοινοτικών συμβούλων του Δήμου Άργους Ορεστικού, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού.